Përjashto raste të rralla si ai i ekspozitës së fundit që dëgjuam para pak ditësh e titulluar “Ardhje”, ripërdorimi i komunizmit nuk shquhet për ndonjë krijimtari mbresëlënëse.  Mos-kreativiteti është mbase i lidhur me vetë subjektin.

village-bey

5 Komente

Mos-kreativiteti është mbase i lidhur me vetë subjektin.

e jo a i vrare... ai si subjekt ka prodhuar kryevepra qe i bejne nder performances se rodit njerezor. S'eshte subjekti, me nje llaf.

Sikur nuk është e saktë si shprehje "mos-kreativiteti". Një çikë më e saktë do ishte jokreativiteti. Dhe akoma më e saktë "mungesa e kreativitetit". Akoma më shumë e saktë: Mungesa e larmisë krijuese.

 

Jam kurioz ta di mendimin e Village-Bey se ku dhe si pikersiht e shikon riperdorimin e komunizmit tek cmimi i fundit Ardhje? I referohet kjo shprehje "Ardhjes" ne pergjithesi, Enkelejd Zonjes ne vecanti, apo cfare?

"ripërdorimi i komunizmit"

pikerisht...

komplimente village per thenien dhe gjithashtu adminit per vemendjen

5

Der Doppelgänger

 

 

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).