Bashkohuni me nismën e gazetës "Shekulli" në ndihmë të familjeve të viktimave të 21 janarit. "Shekulli" ka nisur një fushatë për t'u ardhur në ndihmë familjeve të tre viktimave. Tashmë janë vënë në funksionim në Tirana Bank dhe Raiffeisen Bank numrat e llogarisë. "Shekulli" do të botojë të gjitha shumat e kontributeve dhe emrat e kontribuesve nëse dëshirojnë, ose kontributin dhe shënimin "anonim" në rast se nuk dëshirojnë të identifikohen. Kontributet janë çelur me disa shuma të dhuruara nga gazetarët e "Shekulli"-t.

 


Më poshtë keni numrat e llogarisë ku mund të jepni kontributin tuaj.
 

TIRANA BANK SHA

SWIFT CODE: TIRBALTR

ACC.NO 0110-307178-100 (LEKE)

IBAN : AL67206110110000110307178100

 

TIRANA BANK SHA

SWIFT CODE: TIRBALTR

ACC.NO 0110-307178-101 (EURO)

IBAN : AL40206110110000110307178101

 

RAIFFEISEN BANK

ACC.NO 0005810592 (LEKE)

SWIFT CODE: SGSBALTX

IBAN: AL81202111230000000005810592

 

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).