Rudiard Kipling frymëzon emrin e krokodilit prehistoric

kiplingNjë specie e re e zbuluar nga një krokodil prehistoric mori emrin e shkrimtarit Rudyard Kipling. Specimeni vlerësohet se është 130 milionë vjet i vjetër dhe tashmë do të quhet Goniopholis Kiplingi. Ai u zbulua në një park të epokës Jurasike në vitin 2009.

Emrin e mori për respekt të entuziazmit të shkrimtarit për shkencat e natyrës. Kipling ka shkruar mes të tjerash edhe kryeveprën Libri i Xhunglës. Ai jetoi mes viteve 1865 dhe 1936. Libri i tij u përshtat për shumë filma dhe zakonisht u bë referencë letërsisë për fëmijë.

Shtepia e Librit - Blog

FRoNTpW0ek:qj6IDK7rITs">FRoNTpW0ek:F7zBnMyn0Lo">FRoNTpW0ek:F7zBnMyn0Lo" border="0"> FRoNTpW0ek:V_sGLiPBpWU">FRoNTpW0ek:V_sGLiPBpWU" border="0">

3 Komente

Sa interesante. Kocka frontale e krokodilit ngjaka si bufsmiley Ne fakt ngjan e gjitha si nje skulpture moderne.

Rudiard Kiplingu frymezon dhe krokodilin

Por jo vetem:

Why attach a "monkey" to the bags? Whenever you think of Kipling, you think of the monkey. Of course the brand name "Kipling" and Rudy Kipling's famous work "The Jungle Book" give Kipling the perfect connection. Monkeys are symbols of fun and adventure, so the monkey naturally became the brand's mascot. And not very much later, it became the monkey key ring. Every Kipling monkey is named after an employee from somewhere around the world. Every collection has its own unique monkey! The monkey has definitely become a collector's item for anyone who is fun-loving and young at heart... We already know of Kipling addicts who own no less than 425 monkeys!

There are more Kipling bags than there are people in Belgium.

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).