"Më ndihmoni"! Erblini, 20 vjeçari i sëmurë rëndë, në pritje të solidarëve -

http://www.clubfm.net/Home/index.php/laj..."Më ndihmoni"! Erblini, 20 vjeçari i sëmurë rëndë, në pritje të solidarëve - See more at: http://www.clubfm.net/Home/index.php/laj..."Më ndihmoni"! Erblini, 20 vjeçari i sëmurë rëndë, në pritje të solidarëve - See more at: http://www.clubfm.net/Home/index.php/laj...

http://www.clubfm.net/Home/index.php/laj...

i quhet Erblin Micaj, një djalë 20 vjeçar nga Vranishti i Vlorës. Është student në degën e biologjisë në Universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës. Prej mëse 15 ditësh mori lajmin e tmerrshëm se vuante nga leucemia akute.Në një ditë mëse normale në dukje, një gjendje gripale e detyroi të shkojë në spitalin rajonal të Vlorës. Askush nuk mund ta mendonte se ky djalë që deri në atë çast nuk kishte pasur asnjë shqetësim madhor shëndetësor do të dërgohej urgjent për në Tiranë. Por ja që sëmundja, nuk pyet as për moshë e as për ndojë gjendje tjetër biologjike. Ajo vjen dhe kur vjen duhet luftuar.Leucemia është sëmundja e kancerit që prek rruazat e bardha të gjakut, të cilat, për shkak të uljes së numrit, janë të paafta të kryejnë funksionin e tyre, e kjo po ndodh me Erblinin. Por Erblini e kanë treguar që nuk do dorëzohet lehtë. Pas transportimit urgjent në Spitalin e Selanikut, në Greqi, ai ka dhënë shenja pozitive përmirësimi. - See more at: http://www.clubfm.net/Home/index.php/laj...i quhet Erblin Micaj, një djalë 20 vjeçar nga Vranishti i Vlorës. Është student në degën e biologjisë në Universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës. Prej mëse 15 ditësh mori lajmin e tmerrshëm se vuante nga leucemia akute.Në një ditë mëse normale në dukje, një gjendje gripale e detyroi të shkojë në spitalin rajonal të Vlorës. Askush nuk mund ta mendonte se ky djalë që deri në atë çast nuk kishte pasur asnjë shqetësim madhor shëndetësor do të dërgohej urgjent për në Tiranë. Por ja që sëmundja, nuk pyet as për moshë e as për ndojë gjendje tjetër biologjike. Ajo vjen dhe kur vjen duhet luftuar.Leucemia është sëmundja e kancerit që prek rruazat e bardha të gjakut, të cilat, për shkak të uljes së numrit, janë të paafta të kryejnë funksionin e tyre, e kjo po ndodh me Erblinin. Por Erblini e kanë treguar që nuk do dorëzohet lehtë. Pas transportimit urgjent në Spitalin e Selanikut, në Greqi, ai ka dhënë shenja pozitive përmirësimi. - See more at: http://www.clubfm.net/Home/index.php/laj...Ai quhet Erblin Micaj, një djalë 20 vjeçar nga Vranishti i Vlorës. Është student në degën e biologjisë në Universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës. Prej mëse 15 ditësh mori lajmin e tmerrshëm se vuante nga leucemia akute.Në një ditë mëse normale në dukje, një gjendje gripale e detyroi të shkojë në spitalin rajonal të Vlorës. Askush nuk mund ta mendonte se ky djalë që deri në atë çast nuk kishte pasur asnjë shqetësim madhor shëndetësor do të dërgohej urgjent për në Tiranë. Por ja që sëmundja, nuk pyet as për moshë e as për ndojë gjendje tjetër biologjike. Ajo vjen dhe kur vjen duhet luftuar.Leucemia është sëmundja e kancerit që prek rruazat e bardha të gjakut, të cilat, për shkak të uljes së numrit, janë të paafta të kryejnë funksionin e tyre, e kjo po ndodh me Erblinin. Por Erblini e kanë treguar që nuk do dorëzohet lehtë. Pas transportimit urgjent në Spitalin e Selanikut, në Greqi, ai ka dhënë shenja pozitive përmirësimi. Por këtu është edhe mali i dytë për të kaptuar. Prindërit e Erblinit nuk kanë mundësi për tu përballur me faturën e lartë të shpenzimeve të kurimit. E ku mund t’i gjejnë prindërit e tij me të ardhura modeste 500 mijë euro? Babai i tij zotëron një mikrobus pasagjerësh ndërsa e ëma është arsimtare. Dhjetra persona kanë nisur të kontribuojnë. Një fushatë e gjerë ka filluar tashmë edhe përmes rrjeteve sociale e sidomos në Facebook. Të gjithë jemi përfshirë emocionalisht dhe financiarisht në këtë luftë. Ai, do luftojë atje në Selanik sëmundjen dhe do të fitojë. Ne të tjerët, në emër të humanizmit dhe të solidaritetit, do të duhet të fitojmë luftën jashtë. Nuk është vonë. Ka kohë dhe të gjithë nga pak e kemi mundësinë. Çdokujt nga ne mund t’i trokasë në derë një sëmundje e tillë. Nuk jemi të pavdekshëm, nuk jemi të paprekshëm. Jemi thjesht njerëzorë!

ERBLIN MICAJ, NUMRAT E LLOGARIVE PER TE KONTRIBUAR:
NE LEKE:AL37 2062 6022 0000 7104 6606 6001
NE EURO:AL80 2062 6015 00007004 6606 6001 (SWIFT CODE:TIRBALTR)
NE USD:AL53 2062 6015 0000 7004 6606 6002 (SWIFT CODE:TIRBALTR)
Faqja ne FACEBOOK: Erblin MICAJ - See more at: http://www.clubfm.net/Home/index.php/laj...Ai quhet Erblin Micaj, një djalë 20 vjeçar nga Vranishti i Vlorës. Është student në degën e biologjisë në Universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës. Prej mëse 15 ditësh mori lajmin e tmerrshëm se vuante nga leucemia akute.Në një ditë mëse normale në dukje, një gjendje gripale e detyroi të shkojë në spitalin rajonal të Vlorës. Askush nuk mund ta mendonte se ky djalë që deri në atë çast nuk kishte pasur asnjë shqetësim madhor shëndetësor do të dërgohej urgjent për në Tiranë. Por ja që sëmundja, nuk pyet as për moshë e as për ndojë gjendje tjetër biologjike. Ajo vjen dhe kur vjen duhet luftuar.Leucemia është sëmundja e kancerit që prek rruazat e bardha të gjakut, të cilat, për shkak të uljes së numrit, janë të paafta të kryejnë funksionin e tyre, e kjo po ndodh me Erblinin. Por Erblini e kanë treguar që nuk do dorëzohet lehtë. Pas transportimit urgjent në Spitalin e Selanikut, në Greqi, ai ka dhënë shenja pozitive përmirësimi. Por këtu është edhe mali i dytë për të kaptuar. Prindërit e Erblinit nuk kanë mundësi për tu përballur me faturën e lartë të shpenzimeve të kurimit. E ku mund t’i gjejnë prindërit e tij me të ardhura modeste 500 mijë euro? Babai i tij zotëron një mikrobus pasagjerësh ndërsa e ëma është arsimtare. Dhjetra persona kanë nisur të kontribuojnë. Një fushatë e gjerë ka filluar tashmë edhe përmes rrjeteve sociale e sidomos në Facebook. Të gjithë jemi përfshirë emocionalisht dhe financiarisht në këtë luftë. Ai, do luftojë atje në Selanik sëmundjen dhe do të fitojë. Ne të tjerët, në emër të humanizmit dhe të solidaritetit, do të duhet të fitojmë luftën jashtë. Nuk është vonë. Ka kohë dhe të gjithë nga pak e kemi mundësinë. Çdokujt nga ne mund t’i trokasë në derë një sëmundje e tillë. Nuk jemi të pavdekshëm, nuk jemi të paprekshëm. Jemi thjesht njerëzorë!

ERBLIN MICAJ, NUMRAT E LLOGARIVE PER TE KONTRIBUAR:
NE LEKE:AL37 2062 6022 0000 7104 6606 6001
NE EURO:AL80 2062 6015 00007004 6606 6001 (SWIFT CODE:TIRBALTR)
NE USD:AL53 2062 6015 0000 7004 6606 6002 (SWIFT CODE:TIRBALTR)
Faqja ne FACEBOOK: Erblin MICAJ - See more at: http://www.clubfm.net/Home/index.php/laj...

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).