SOS Ardisit

Vogëlushi nga Podujeva Ardis Babatinca humbi dëgjimin dhe të folurit si pasojë e temperaturës së lartë. Për t’ia kthyer prindërve po u duhen 50 mijë euro për shërim jashtë vendit të cilat ata nuk i kanë .
Ata që duan ta ndihmojnë vogëlushin mund të thërrasin në numrat e telefonit :044/979301 dhe 044/148436 ose ata që duan mund ta ndihmojnë Ardisin nëpërmjet xhirollogarisë në Raiffeisen Bank :1501040001584328 dhe Swift kodi per jashte vendit: RBKXKPR. Xhirollogaria eshte ne emër te hallës se vogëlushit Hasime Blakçori.

http://www.youtube.com/watch?v=yrB6FOWgfL4

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).