Gjykata e Lartë ka zbardhur më në fund argumentet e lirimit të ish-guvernatorit Ardian Fullani.

Sipas argumenteve të gjykatës, Fullanit i është hequr masa e “arrest shtëpie”, pasi nuk paraqet rrezikshmëri dhe është person i respektuar.

“Masa e sigurimit “arrest shtëpie”, e dhënë nga gjykata e Apelit, është e papërshtatshme, pasi nuk i përgjigjet rrezikshmërisë së personit nën hetim, Ardian Fullani, i cili jo vetëm që është një individ i respektuar në komunitetin ku jeton, ku për një përiudhë dhjetëvjeçare ka drejtuar institucionin më të lartë financiar në vend, Bankën e Shqipërisë, pir gjithashtu nuk paraqet ndonjë rrezikshmëri të lartë shoqërore, apo të përbëjë ndonjë rrezik të mundshëm për pengimin dhe prishjen e procesit hetimor në ngarkim të tij, ashtu siç pretendohet nga ana a organit të akuzës”, thuhet në argumentin e Gjykatës së Lartë.

4 Komente

RESPECTABLE 
(M. Jagger/K. Richards)

Well now we're respected in society 
We don't worry about the things that we used to be 
We're talking heroin with the president 
Well it's a problem, sir, but it can't be bent...

Well now you're a pillar of society 
You don't worry about the things that you used to be 
You're a rag-trade girl, you're the queen of porn 
You're the easiest lay on the White House lawn 
Get out of my life, don't come back 

so respectable, so respectable, so respectable ...

sh. e respektuar edhe Gjykata e Larte

i/e respektuar  = morally perverse (urban dictionary shqiptar)

Kodi i Nderit : Vota gjeneron pushtet, pushteti prodhon para, paraja detyron respekt.

Nuk kishte si te ndodhte ndryshe.

Fullani eshte rasti tipik sesi paraja detyron respekt. Shpenzime te medha per veshje alta moda, lluks, makina me cilindrate te madhe, rast klasik i njeriut qe mund te urdheroje vrasje apo ta mbrojne ate duke vrare rivalet apo konkurentet.

Dhe serish avokat i ketij Fullanit eshte Maks Haxhia.

po shume normal argumenti i gjykates se Larte!   keshtu eshte kur behen nga prokuroria arrestime te ''sforcuara''   me porosi nga larte, per interesa te tjera,  por jo per gjykimin e ceshtjes  ne vetvete..

keshtu e hodhi gjykimin Fullani,  keshtu e hodhi Gjika, keshtu Tom Doshi, keshtu do ta hedhi Mark Frroku etj etj...

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).