Adrian Thano

Kush të dëshirojë të formojë parti të tjera le të bëjë lëvizjen e tyre …”

Berisha para pushtetit 2005

Nje Sali Berisha para se të hypte ne pushtet, viti 2005, një Sali asket që preferon vuajtjen dhe jo pasurinë, lëmoshën dhe jo makutërinë ....