Afrim Imaj

Pa ditëlindje dhe pa mbiemrin Vlora. Grekja Surmeli, gruaja e Ismail Qemalit, zonja e parë e Shqipërisë.

Shqipëria është nga vendet e pakta që posedon kuaj të racës “Gjakpastër arab”. Ajo që nuk ka rënë në sy për opinionin vendës, nuk i ka shpëtuar medias perëndimore.