Agron Bajrami

Pyetja e duhur për të gjithë ballkanasit sot është: pse liderët tanë të papërgjegjshëm, të kriminalizuar, populistë dhe ekonomikisht të paaftë tolerohen, e në disa raste edhe promovohen, nga Evropa e Amerika?