Aleksandër Çipa

Pas këtij vendimi, i cili do të vlejë në kohët e ardhme si një kazus flagrant i deformimit të autoritetit vendimmarrës të gjykatës nga politika, në Shqipëri konfirmohet falimenti i besueshmërisë publike ndaj gjykatave.

Busti i Petro Markos është monumenti i parë mes 30 e kusur kishave të një fshati në territorin e Bashkisë së Himarës.

Pse kjo heshtje dhe sidomos, pse kjo indiferencë e spektrit që është viktimizuar prej kësaj politike selektive dhe diferencimi ndër media?

Makutëria betonizuese ka “çastin e mbramë” në Bregdetin e Jugut, por në mënyrën më të bujshme, në këtë stinë, po zbulohet në Dhërmi.

Në ditën kur ka detyrimin për një ndjesë publike, për një ndjesë e cila nuk mund të ezaurojë asgjë, politikani më i vjetër i skenës, Kryeministri aktual Berisha, vë në zhurmë protagonizmin e vet, atë të akuzuesit.

Faqet