Alexandra Scherle, Bahri Cani

Njeri muskuloz, i pasur dhe hipermashkullor: këto janë idealet e meshkujve në Ballkan, vlerëson Gabriella Schubert në studimin e saj “Homo balcanicus”. Çfarë fshihet pas “maçoizmit” të meshkujve në Ballkan?