Altin Raxhimi

Momentin kur kujton se i di të gjitha, Altin Raxhimi zhytet në histori por ajo e trullos. Pastaj, takon shtegtarët e fundit të dhenve dhe e përfundon udhëtimin duke medituar si ta martojë kaçkavallin.

Në artikullin e dytë të serisë së reportazheve mbi origjinën e djathit kaçkavall, gazetari Altin Raxhimi ia shkul rrënjët nga Lazarati, merr vesh se zona e Shkodrës e nxjerr djathin e keq dhe heton dhe pista të tjera.

Në pjesën e parë të një serie prej tre artikujsh mbi origjinat e djathit popullor të Ballkanit, Altin Raxhimi investigon se në Lazarat nuk shkohet vetëm për kanabis.

Luçiperka – peshku grabitqar dhe invaziv që kërcënon speciet vendore të peshkut – duket se ka hasur, më në fund, të barabartin e vet.

Ish-deputeti i PS dhe ish-drejtori i Korporatës Elektroenergjetike Shqiptare krijoi një kompani të fshehtë dhe nuk e deklaroi atë siç e kërkon ligji për deklarimin e pasurisë