Ana Novakoviç

E ardhmja e një terminali të planifikuar multimilionësh të naftës dhe gazit në Shqipëri është vënë në pikëpyetje pasi pronarët - biznesmenët e profilit të lartë Vojin Lazareviç dhe Damir Fazlliç - përballen me borxhe të shumta dhe urdhra të konfiskimi.