Andi Bushati

"Mënyra e mbyllur se si u konceptua kjo garë, fiksimi i Berishës që i beson më shumë vullnetit të vet sesa një loje të hapur e demokratike, ishin goditja e parë për Lulzim Bashën".

"Gabimi më i madh, mëkati kur bëhet me qëllim, është glorifikimi i këtij rezultati [të LSI-së]. Elozhet ndaj bërësit të mbretit. Idolatria ndaj forcës dhe zhdërvjelltësisë së tij. Duartrokitja, pa shqetësim, vetëm për shkak të shifrave."

Faqet