Andrea Stefani

Lajmi i vdekjes na ndjek këmba këmbës si një qen i keq. Ndërsa ai i shpëtimit, i fitores së jetës, jo. Dëgjojmë pa fund “e vrau”, por shumë rrallë “e shpëtoi”

Nuk do të ketë konsensus për heqjen e imuniteteve. Berisha dhe salebanët e tij, kërkojnë që imunitetet të hiqen pa kufizuar mundësinë që gjykatësit dhe Kryeprokurori i ardhshëm të jenë njerëz të qeverisë.

Nuk ka shkaktuar asnjë habi në opinion lajmi se Gjykata e Lartë e ka shpallur të pafajshëm Ilir Metën lidhur me akuzat për korrupsion aktiv të ngritura nga prokuroria. Habi do kish ngjallur e kundërta.