Anila Shuka

Ilir Ferra banon në Vjenë. Ai ishte 16 vjeç kur në vitin 1991 u largua nga Shqipëria, por vazhdon ta përjetojë shqipen “si në ditën e parë që erdha në Vjenë”, thotë 38-vjeçari me origjinë nga Durrësi.

Çfarë bëjnë letrarët në kohë pasigurie? A kanë ndonjë rol dhe si perceptohen? Tre autorë nga tre vende të ndryshme të Evropës Qendrore dhe Juglindore japin përgjigje.