Anonim Kakavia

 

Mirë se vini në geton tonë. Eshtë e lezetshme apo jo?!

Tirana zgjohet herët. Vrapon drej asgjëkundit. Ashtu, të gjithë, fshatarë, pseudo-qytetarë shkojmë drejt një objektivi që shpesh herë qëllon të jetë thjesht kafja e mëngjesit. Por gjithsesi këto janë oret e vetme në të cilat qyteti është pothuajse esëll.

50 nga 186 foto të shkrepura.

Didaskalitë vendosini vetë.

_______

Shënim i peshkut: Meqënëse formati i ppu lejon vetëm 30 foto për album, fotot u ndanë në dy pjesë.

 

Mirë se vini në geton tonë. Eshtë e lezetshme apo jo?!

Tirana zgjohet herët. Vrapon drej asgjëkundit. Ashtu, të gjithë, fshatarë, pseudo-qytetarë shkojmë drejt një objektivi që shpesh herë qëllon të jetë thjesht kafja e mëngjesit. Por gjithsesi këto janë oret e vetme në të cilat qyteti është pothuajse esëll.

50 nga 186 foto të shkrepura.

Didaskalitë vendosini vetë.

_______

Shënim i peshkut: Meqënëse formati i ppu lejon vetëm 30 foto për album, fotot u ndanë në dy pjesë.

Pallati i kultures ne ndertim

Tirana në vite të ndryshme: Kolazh 21 minuta me pamje të rralla filmike pa zë

Trani, Itali

Urdhëri është depozituar nga Prokuroria e qytezës së Tranit që prej kohësh ka nisur një hetim ndaj Standard & Poor's dhe Moody's të akuzuara se kanë manipuluar tregun me “gjykime të rreme, të pabazë e gjithsesi të pamatura”