Arben Xhixho

Ish kryetari i Partisë Demokratike Eduart Selami, pritet të kthehet në Shqipëri së shpejti për të marrë pjesë në zgjedhjet e përgjithshme të qershorit si deputet i Partisë Demokratike.

Kryeministri Berisha, në një intervistë për Zërin e Amerikës mbi luftën kundër korrupsionit, sistemin zgjedhor, zgjedhjen e presidentit, linjën e interkonjeksionit dhe gjendjen e ekonomisë së Shqipërisë.