ARD KOLA

Faturat e papaguara dhe lidhjet e dyfishta, dëmi ndaj sistemit dhe konsumatorëve të rregullt

Arbitrazhi ndaj CEZ, qeveria paguan avokatët francezë Derains & Gharavi”. Vihet në punë diplomacia

Zgjerohet aksi, jepet me koncesion Milot-Morinë. Jo më shumë se 5 euro kalimi. Noka fsheh detajet

“Kemi bërë ofertë konkurruese. E vlerësuam të tillë pas shumë konsultimeve me ekspertë të fushës, që njohin mirë asetet dhe vlerat e këtij sektori” tregon Taçi.

"Tkurrja e konsumit shoqërohet me rënie të kërkesës së brendshme, duke çuar në ngadalësim të rritjes ekonomike dhe në rënie të të ardhurave të familjeve në një kohë të dytë."

Privatizimi: Paqartësi për rezervat e naftës të nëntokës dhe sa arkëton shteti. Panik të koncesionarët

Zbardhet projekti paraprak i qeverisë me IFC-në. Pagesa në tunel, me kartë elektronike. Paraprakisht mendohet se pagesa për kalimin e tunelit do të jetë 5 euro për autoveturat dhe 10 euro për mjetet e rënda, si autobusët apo kamionët.

Faqet