Ardian Vehbiu

Ja si e prezantoi “Panorama” këtë material.

"Eshtë haptazi antikombëtare të përdoret historia, ose më keq akoma, biografia e individëve dhe e bajrakëve e oxhaqeve, për ta përçarë Shqipërinë sipas vijave krahinore."

Faqet