Arlinda Çausholli

Facebook, Twitter, LinkedIn... Miq e ndjekës me qindra. Ekzistojnë? Teknologjia e bën të mundur. Teknologjia ka “rrjetosur” globalisht virtualitetin dhe pavarësisht se ndjehemi shumë të lidhur në këtë boshllëk ajri, komunikojmë shumë pak