Armand Mero

Projekti energjitik i “Fushë Lukovës”

Intervistë me Prokurorin e Përgjithshëm. Vlerësimet për paketën antikorrupsion të qeverisë, hetimet për ndërtimet pa leje, për privatizmin e Albpetrolit, cështjen Gërdeci dhe Lazaratin.

Prokuroria akuzon ekspertin Ndoc Çardaku, të cilit i është referuar Gjykata për ekspertizën teknike se ai ka manipuar me provat materiale.

Sipas ambasadorit të OSBE-së Eugen Wollfarth, zhvillimet e 12 muajve të fundit në Shqipëri kanë qënë me zigzage, reformat kanë shënuar edhe përparime edhe ngecje.