Artan Fuga

Nga libri : KOMUNIKIMI NË SHOQËRINË MASIVE

Projektligji për arsimin e lartë vulos mediokritetin dhe kaosin në arsim

A është e turpshme ajo që ndodhi, a duhet mos flasim? Turp ? Nga kush?

Si sillet njeriu në kohë krizash financiare? Cilat janë psikopatologjitë njerëzore përgjatë depresioneve ekonomike?

Faqet