Artur Zheji

Kristo Papas, kreu i grupit parlamentar të Agimit të Artë nuk i kurse fyerjet për kombin shqiptar në intervistën me Artur Zhejin

Përgjigje interesante Mark Markut nga Artur Zheji: Doktori dhe Partia Demokratike, janë një lidhje e pandashme. E tipit, si mishi me kockën