Bardha Nergjoni

Kristoforidhi, në kujtimet e Aleksandër Xhuvanit. Historia e një burri të pashëm përtej profesorit, që e deshi aq shumë shqipen

Ndotja gjatë natës në ish-kombinatin metalurgjik.

Bashkia Elbasan zgjodhi Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarizmit për të ndërmarrë disa aktivitete për një qytet të pastër dhe të gjelbëruar