Bardhi Sejdarasi

Tregu i shtëpive të banimit, më shumë se në një krizë

Në prag fushatash elektorale, kur ndizen motorët e luftës për vota, fillon dhe gara e mashtrimit. Ja pse duhet të flasin më së pari, ekspertët dhe analistët

Privatizim? Tek ne ekziston e drejta zakonore e përdorimit, e cila sipas Kombeve të Bashkura është një e drejtë që duhet të njihet me ligj. Nuk ka dhe as që duhet menduar koncensioni në pyje.