Bashkim Shehu

Adoleshenca dhe kohët e rinisë kanë qenë ndoshta ndryshe për Bashkim Shehun. Për vetë historinë e familjes së tij, ai pati mundësi të njihte nga afër “shkëlqimin” e bllokut komunist, dhe kohë më pas të shihte “fytyrën” tjetër të tij që ishin kohët e burgu