Baton Haxhiu

Letër e hapur e Baton Haxhiut drejtuar të Dërguarit Special të BE-së në Kosovë, Samuel Zhbogar, me rastin e 9 Majit – Ditës së Europës.

Baton Haxhiu mendon se Shqiperia duhet te faktorizohet ne rajon jo thjesht duke ndjekur konjukturat dhe recetat aktuale, por duke u imponuar me qasje dhe ide te reja te cilat do ta "shpetonin" edhe BE-ne nga qasja Serbi-përkëdhelëse.