Bekim Shehu

Akoma nuk dihet se kur do të mbahet vazhdimi i seancës konstituive të kuvendit të Kosovës. Ngërçi politik po vazhdon. Faktori ndërkombëtar nuk do të ndërhyjë për zgjidhjen e këtij ngërçi politik.

Ndryshimet kushtetuese që u miratuan të premten në kuvendin e Kosovës, heqin nga ligjet dhe kushtetuta e Kosovës terminologjinë ku përmendet pakoja e Marti Ahtisarit dhe Zyra Civile Ndërkombëtare.