Ben Andoni

Studiuesit francezë Loic Chauvin dhe Christin Raby janë të dashuruar me fotograf Sotirin dhe po mundohem që atë, por edhe shumë syresh t’i vendosin në panteonin ndërkombëtar të kësaj disipline të artit pamor…

Faqet