Ben Blushi

Bashkimin e pengon Shqipëria: Një Shqipëri kaq e dobët dhe kaq e padrejtë s’jep garanci për një Shqipëri më të madhe.

"PS s’duhet të ndërrojë shishen, por elefantin”