Bernd Riegert

380 milionё europianё do tё zgjedhin parlamentin e tyre. Por as gjysma nuk voton. Votimet pёr Parlamentin Europian nisёn tё enjten nё Holandё dhe Britaninё e Madhe. Nё vendet e tjera votimi zhvillohet nё fundjavё.

Me kryeqytetin e kulturës Bashkimi Evropian (BE) do të bëjë të njohur larminë e kontinetit. Ideja lindi përpara 26 vjetësh. Por çfarë qëndron pas kësaj ideje?