Bledar Hoti

LSi kthehet në zyrë punësimi: Një votë për një post pune? Kjo duket se është motoja e fushatës së Lëvizjes Socialiste për Integrim, e cila ka publikuar në sitin zyrtar të saj një formular aplikimi për punë të shqiptarëve, me të drejtë vote.

Nënkryetari i grupit parlamentar të PS-së, Erjon Braçe, akuzon qeverinë se po shet pasurinë kombëtare. Ministria e Mbrojtjes i konsideron akuzat si të pabazuara.

182 milionë PD, 136 milionë PS dhe 18 LSI... por shifrat zyrtare zakonisht shumëzohen me 10 për të kuptuar sa është shpenzuar vërtetë

Marrëveshja: Gazeta “Shqip” zbardh kontratën me firmën lobuese “Podesta Group”

Prona tek ambasada italiane, pasuesit Delvina fitojnë betejën ndaj ekzekutivit