Bledi Gilaj

Raporti: Sot një oficer policie paguhet neto vetëm 62% të asaj që merrte më 2003, dhe më pak se një pastruese

Kujdestarja denoncon drejtoreshën e Shtëpisë së Fëmijës për falsifikim dokumentesh.