Bledi Mane

Ejani me mua ne kete udhetim te frikshem.

Ejani te shohim nga brenda nje prej indentiteteve te estetikes se metropolit sesi eshte katandisur.

Futuni neper labirinthet e braktisura te nje prej ish hoteleve kryeneçë te Tiranes.

Hotel Dajti ka vdekur.

Nuk jeton më.

Nuk eshte as bujtine e as restorant, nuk eshte as nevojtore e as llagem.

I ndertuar rreth fillimviteve ’40 tashme nuk ka asgje prej lavdise se dikurshme. Interieri i tij i mermertte dhe elegant tashme i xhvatur e i vjedhur te kall daten.