Bulkthi

Fatos Nano dhe Anastas Angjeli me drejtues te AAEF dhe Hochtief

Deklarimi i pasurise se disa politikaneve deshmojne per lidhje te vjetra

Call Center Zombi

Regjizor Fucku Shikoyama xhiron filmin e parë të tij në Shqipëri

Qeveria pergatit amnistine e radhes per zgjedhjet e ardhshme, e te tjera dhurata

Si po katandiset reforma e drejtesise

Qeveria eshte duke miratuar serish ligjin per lejimin e importit te plehrave

Bashkia i eshte perulur kerkeses se kompanive private qe zoterojne linjat e urbanit ne Tirane. Ajo ka miratuar rritjen e cmimit me 30% me arsyen se po e pershtat me inflacionin (qe sic tregon Reporter.al nuk ka arritur ne ato vlera). 

Shqiptarja.com ka publikuar nje kerkese te autoriteteve te Luxemburgut te leshuar ne vitin 2011 per informacion ne lidhje me nje transferte prej 1.7 milion dollaresh kur Andis Harasani ka qene drejtor. 

Ish drejtori i KESH Andis Harasni nuk është ne hetim vetëm nga autoritetet shqiptare por dhe nga ato të Luksemburgut. ReportTv zbardh ekskluzivisht dokumentin ku prej 2011 Harasani hetohet për një transfertë të dyshimtë prej 1.75 milionë dollar nga një kompani me seli në Ishujt Virgin e cila ka përfituar nga shteti shqiptarë 20 milion dollar për blerje energjie.

Si ti perdorim zyrat e kembimit valutor per pastrimin e parave?

Opendata.al

Mbi Jiri Kajane dhe Gazmend Butken

Serveri tek Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve është shnderuar, por të dhënat i ka aty...

Duke u përpjekur të kuptoj

Ish-ministri i arsimit Tafaj akuzohet për shpërdorim detyre

Reagime nga komuniteti i besimtareve mbi luftetaret vullnetare ne Siri

Shteti nen vizionin e driteshkurterve

Ose si të bësh karrierë në Shqipëri

Rriten pakënaqësitë ndaj rektorit të Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Dhori Kules

Nje formalitet safi

Muci & Co. shkojne per peshkim

Faqet