Carlo Bollino

Nga Carlo Bollino

Përplasja mes një qytetareje të gjobitur dhe një patrulle të policisë rrugore që ndodhi dje, pranë stadiumit Dinamo dhe u filmua nga një kalimtar i rastit, meriton disa reflektime.

Lajmi është surreal që nga titulli i tij: Video-skandal. Dhe dikush mendon se skandali qëndron në faktin që një qytetare i  ulëret në fytyrë policëve duke kërkuar me imponim fizik kthimin e patentës, dhe pastaj i pështyn dhe bëhet agresive. Në fakt jo: sipas autorëve të shpërndarjes së lajmit, skandali qëndron në faktin që policët reaguan ndaj agresionit.