Denis Dedej

Prezantohet projekti ATRIUM

Institucionet që kalojnë në varësi të kryeministri: Drejtoria e Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar, Agjencia e Kërkimit Teknologjisë dhe Inovacionit, Komisioni i Prokurimit Publik, Instituti i Statistikave

Lista e kandidaturave për pozicionin e Avokatit të Popullit përfshin emra të panjohur për publikun e gjerë, por edhe shumë të njohur.

Pas tre telefonatave anonime, Shalsi ka gjetur në afërsi të Lezhës makinën e vjedhur që nga 17 tetori.

Presidenti i Republikës, Bamir Topi do të “padisë” në fillim të kësaj jave Kuvendin e Shqipërisë në Gjykatën Kushtetuese për interpretimin e katër dekreteve që mbahen peng prej një viti.

Opozita e dënoi publikisht ligjin, por nuk kundërshtoi miratimin