Dionis Xhafa

Një udhëtim në “Shkupi 2014”

Ballkani është një gadishull ku çdo shtet e ka nga një projekt “për një shtet më të madh nga ai se është” dhe se kjo ide thuajse është e gabuar në të gjitha shtetet, pasi rritja në territor e një shteti bie në kurriz të shtetit tjetër

Përshkrim i realitetit social shqiptar

Mund të duket paksa e çuditshme sesi mediat sociale online të mund të rrëzojnë nga pushteti qeveritarë autokratë të shteteve të ndryshme të botës, por është një fakt që është konfirmuar tashmë. -

Shqipëria, shteti ynë është një pasuri dhe një kostelacion brenda për brenda kostelacionit të madh evropian, mirëpo ajo dallon përmes disa tipareve, të cilat do të mundohem ti argumentoj si më poshtë.

Duhet besuar tek shenjtëria e fjalës së shenjtë Drejtësi

Deputeti socialist, Pandeli Majko, nga qyteti i Korçës është shprehur se fryma nacionaliste që ka pushtuar politikën bëhet vetëm për efekt të votave dhe zgjedhjeve.

Presidenca e Bashkimit Evropian dhe Komisioni i Evropës, në një deklaratë bilanci për gjashtë muajt e presidencës daneze, Shqipërinë e kanë renditur në fund për nga progresi i arritur gjatë periudhës nga janari deri në korrik.

Faqet