Dirk Eckert

Goditje e rëndë për eurozonën: agjencia e vlerësimit të bonitetit Standard&Poor's uli besueshmërinë kredituese të Francës dhe tetë vendeve të tjera. Kështu ombrella e shpëtimit të euros bëhet edhe më e shtrenjtë.