Donald Lu

Korrupsioni në drejtësi i lejon gjyqtarët dhe politikanët të mbushin xhepat me para të pista, por shkatërron të ndershmit.

Fjalë e mbajtur dje (20 prill 2016) gjatë Takimit të Asamblesë së Përgjithshme të Dhomës Amerikane të Tregtisë.