Dorina Bilbili

Nese Plani i ri Urbanistik i Tiranes, miratuar ne muajin Dhjetor 2012 nga KRT e Bashkise parasheh ndertime edhe tek Parku i ish-Fushes se Aviacionit ne Tirane, aktualisht parku po shkaterrohet nga vete njerezit dita-dites.

Ne nje nder parqet e rralla qe ka Tirana e betonizuar, ne vitin 2011 u investuan 5 milione euro.

Jane shkulur pllakat, tubat e ujit.  Ne nje fushe sporti kane vjedhur koshat e basketbollit, dyshemene, kane shkulur tapetin e gomes.  Dhe plehra gjithandej. 

Më 15 Mars 2008 një tragjedi e rëndë do t’i merrte jetën 26 personave në fabrikën e demontimit në Gërdec por do të ‘shpërthente’ edhe skandalin e demontimit të armëve nga gra dhe fëmijë vetëm pak kilometra larg metropolit shqiptar.