Dorjana Bezat

Maturantët shkodranë Drini Draçini dhe Sheri Tuzi u shpallën fitues të konkursit të shkencës në Tiranë ku konkurruan me një projekt, i cili nëpërmjet implementimit të dioksidit të titanit në infrastrukturë ul nivelin e smogut.