Dritan Hila

"Kemi një jetë që themi “greku, greku”, por Koço po bën kërdinë", shkruan ish Zv/Ministri i Mbrojtjes i qeverisë Rama

“Papà Dok” ajit të kandilit të ekonomisë së vendit, po i vjen fundi bashkë me atë të karrierës politike të 69-vjeçarit Berisha. Jemi 8 miliardë euro borxh dhe kemi një grusht pasurie publike e cila nuk mbulon as një të dhjetën e gropës së hapur.

Sali Berisha ka qëllim që të spostojë vëmëndjen e publikut nga një çështje madhore si ajo e kufijve detarë midis Shqipërisë dhe Greqisë, në një konflikt ordiner me udhëheqësit e Partisë Socialiste dhe Aleancës Kuq e Zi.