Driton Zenku

Plaku i urtë nga fshati Kiçinicë i Rekës së Epërme të Rrethit të Gostivarit, Branko Manojlovski, mori guximin të flasë dhe pohojë me krenarinë më të madhe mbi origjinën e të parëve të tij