E. Xhani

Goditje e rëndë për eurozonën: agjencia e vlerësimit të bonitetit Standard&Poor's uli besueshmërinë kredituese të Francës dhe tetë vendeve të tjera. Kështu ombrella e shpëtimit të euros bëhet edhe më e shtrenjtë.

Pas spektaklit mediatik me rastin e konferencës së klimës në Kopenhagen dy vjet më parë, rreth temës "klima" ka rënë qetësia. Por situata nuk është shtensionuar. Për çfarë negociohet në Durban?