Eduart Zaloshnja

( ... nëse nuk do të ketë parregullsi në zgjedhje dhe numërimin e votave.)

E pra, duke bërë këto llogari, një pjesë e mirë e 21 mijë familjeve të përndjekura që presin dëmshpërblimin e plotë mund ta rimendojnë mirë kësaj here se kujt do t’ia japin votën. Dhe një familje përkëthehet mesatarisht në tre vota…