Ejona Selimi

Ambasada e SHBA-ve në Tiranë njofton shtetasit amerikanë se ndërprerjet e vazhdueshme të energjisë, pritet që të ndodhin në të gjithë Shqipërinë gjatë ditëve të ardhshme dhe ndoshta, më gjatë.