eklipsi

 

  • Projekti Google Glass

Ne besojmë se teknologjia duhet të punojë për ju - që të jetë aty kur keni nevojë për të dhe që të ju lërë të qetë kur nuk keni nevojë. Një ekip i Google po punon në këtë projekt për të ndërtuar këtë produkt të ri. Një teknologji e cila ju ndihmon të eksploroni dhe të ndani botën tuaj me të tjerët. 

http://www.youtube.com/watch?v=9c6W4CCU9M4

Eurozona: PPB ulet 0.1% në tremujorin e tretë. Kontraktimet në dy tremujore të njëpasnjëshëm përbëjnë zyrtarisht reçesion