Elida Bucpapaj

Përpara disa ditësh vdiq John Demjanjuk, në moshën 92-vjeçare, i dënuar si kriminel nazist, paçka se nuk e pranoi asnjëherë fajin duke thënë se ishte vetë një viktimë e nazizmit.

Në Shqipëri kanë ndodhur ndryshime të mëdha. Më i dhimbshmi dhe më rrëqethësi është se rreth 3 milionë shqiptarë si në një eksodus biblik, e kanë braktisur atdheun, më mirë të themi janë të braktisur nga atdheu...

Ermonela Jaho përfaqëson sot figurën më të famshme shqiptare në botë, është ikonë e bellcantos që ka pushtuar skenat më të famshme botërore duke filluar nga Royal Opera në Londër, Metropolitan Opera në New York, Opera Shtetërore e Berlinit...